Vrienden Van


Partners

Onze maaldemonstraties en productie van diervoer worden mede mogelijk gemaakt door Westvoornes Weidevlees. De molen Oostvoorne maalt diervoer voor de koeien van Boerderij Assenberg in Oostvoorne. Dankzij Westvoornes Weidevlees kunt u de molen het hele jaar door als historisch werktuig aan het werk zien. Het ambachtelijk breken van maïs met onze molen draagt ook bij aan het product, namelijk eerlijk en heerlijk rundvlees zonder toevoegingen. Ook het voer wordt lokaal op een verantwoorde en duurzame wijze bewerkt.

Sponsors

Ons diervoer kan je kopen bij Groentewinkel Sjoukes aan de Molendijk 20 in Oostvoorne. Openingstijden:
donderdag 9-12 & 13-17 uur
vrijdag 9-12 & 13-17 uur
zaterdag 8-14 uur

Op vertoon van je Vriendenkaart krijg je ook hier 15% korting op ons diervoer. Ben je nog geen vriend van de molen? Klik hier!

Frans Toledo Hoveniers steunt de molen met het verbeteren en onderhouden van het molenerf.

Natuurwerkdag

Dick Klok Mechanisatie steunt de molen op meerdere gebieden, zoals het leveren van stroomvoorziening bij evenementen en het ter beschikking stellen van materialen en gereedschappen voor het malen en onderhoud van de molen.

Cafetaria Oostvoorne steunt de molen door de lunch te leveren tijdens de nationale Natuurwerkdag.

Het ontwerp van ons drukwerk wordt mede mogelijk gemaakt door Miniworld Rotterdam. Ook sponsort Miniworld op incidentele basis onze activiteiten. Miniworld steunt het behoud van cultureel erfgoed van Nederland. In het bijzonder molens, waarvan Miniworld er in de miniatuurwereld ook 19 heeft staan.

Paviljoen Stormvogel steunt de molen tijdens het organiseren van evenementen, door de culinaire kant van de activiteiten mede te verzorgen. Bijvoorbeeld onze jaarlijkse BBQ tijdens Vriendendag.

Onze huisfotografe Sandy Harssema- van Strijbos is bijna bij elk evenement op de molen wel van de partij om een aantal mooie foto's te maken voor het nageslacht. Vele foto's op onze website en op onze Facebookpagina zijn van haar.

RENO entertainment springkussen

Dijkman B.V. Hoveniersbedrijf en Simone Barendrecht-Vermeulen van mijnkadootje.nl hebben de vlaggen gesponsord die op speciale gelegenheden onze molen versieren. Uiteraard hebben we de Oostvoornse driekleur gebruikt! Hoveniersbedrijf Dijkman BV is een veelzijdig en modern hoveniersbedrijf in Rockanje. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen bij woningen, bedrijven en instellingen.

Simone Barendrecht van mijnkadootje.nl heeft de feestelijke vlaggetjes voor onze molen voor een scherpe prijs geproduceerd. En ook nog eens met een fantastische kwaliteit. Mijnkadootje is DE website voor zelfgemaakte kindertraktaties zoals: knikkerzakken, stoere pennenzakjes, leuke mobielhoesjes en al uw persoonlijke bedankjes. Zelfs voor een bijzonder project als onze vlaggetjes draait Simone haar hand niet om.

Overige Sponsors

RENO entertainment springkussen

Vrienden

We hebben een grote groep Vrienden Van de korenmolen Oostvoorne. Een aantal daarvan stelt het op prijs ook op onze website genoemd te worden.

Ton en Ada van der Hoeven * Wereld van Zeewier * Rick en Josée Brand * Lex Mooiweer * Emmy Bakker * H. Heijndijk * Rita Langendoen * Jorrit de Laat * Dhr Groeneveld * Familie Robben * Lars Bakker * Manon Frerichs-Naaijkens * De Koffieleut * Manon, Marco, Nora en Jesse Poot * Mw Pamela Blok-van Werkhoven * W. Seuneke

DRAAIDAGEN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Reguliere draaidagen

Iedere eerste zaterdag van elke
maand van 11.00-16.00

Speciale draaidagen

We draaien ook tijdens regionale en landelijke evenementen, o.a. Nationale Molendagen (mei), Bos & Burchtfair (mei), Buytenlust Festival (jun), VPR Molendag (jul), Burchtfeesten (aug), Open Monumentendag (sep) en Kerstfair (dec). Zie ook de agenda.


Exclusieve rondleidingen

Voor groepen vanaf 6 personen
op aanvraag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

AGENDA

LAATSTE NIEUWS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  • Natuurwerkdag groot succes!


    (4 november 2017) Vele bomen gesnoeid en gerooid ter verbetering van de molenbiotoop Meer...
  • Vriendendag


    (21 april 2018) Ruim 50 Vrienden Van de molen bezochten onze geslaagde Vriendendag. Meer...
  • Nationale Molendag


    (12 mei 2018) Eerste samenwerking molen, Biberbunker en Duinhuisjes tijdens Nationale molendag 2018 zeer succesvol. Meer...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER NIEUWS